divendres, 27 de desembre del 2013

COMPETÈNCIES DIGITALS EN RELACIÓ A L'ÚS DE LES TIC EL SEGLE XXI

DESCRIPCIÓ:

En el segle XXI, és important que tant mestres com professors disposin de competència digital, és a dir, que coneguin i sàpiguen fer un bon ús de les TIC.El procés d'adquisició de les mateixes és coneix com alfabetització digital.Els documents més rellevants que marquen les directrius sobre quines haurien de ser les competències TIC dels docents són les que pertanyen a la UNESCO i a la ISTE. (a l'apartat d'ampliació podreu saber-ne més)



REFLEXIÓ:

Com a actuals estudiants d'universitat, aquest tipus de competència ens facilitarà els processos d'ensenyament i d'aprenentatge. Amb el suport de les TIC, podrem gestionar millor la informació, comunicar-nos amb els docents o altres estudiants per aprendre, treballar col·laborativament i transformar aquestes interaccions en coneixement. 

Aquestes competències no són estàtiques, i per tant, demanen una actualització continuada en el coneixement dels recursos tecnològics i de les seves potencialitats pedagògiques. 



AMPLIACIÓ:

A continuació, us deixo amb la presentació que he elaborat i que resumeix les competències citades anteriorment.



I si esteu més interessats en llegir més articles sobre educació i tecnologia, us deixo el link perquè amplieu els vostres coneixements:

http://www.eduteka.org/#!1-2013-12










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada